Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Θλίψη στη Γιάννουλη: Πατέρας 4 ανηλίκων ο 44χρονος οδηγός του βυτιοφόρου (ΦΩΤΟ)



Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση στην κοινωνία της Λάρισας καθώς ο άτυχος οδηγός που έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό στο ύψος της Πιερίας, ήταν κάτοικος της Γιάννουλης και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.


Ο 44χρονος Μπάμπης Χριστοδούλου, οδηγός του μοιραίου οχήματος, με καταγωγή τα Γεφύρια Καρδίτσας ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Δαούλα και μαζί απέκτησαν 4 παιδιά.



Ενώ, οι κάτοικοι της Γιάννουλης που τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άριστο οικογενειάρχη και ένα αγαπητό παιδί.


Θυμίζουμε πως το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό στο ύψος της Πιερίας και συμμετείχαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιά του βυτιοφόρου.

Tinealarissa.gr
3.6.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget