Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καιρός την Κυριακή – Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα




Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα! Φθινόπωρο θα «μυρίσει» ο καιρός την Κυριακή (26.08.2018) αφού σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, χωρίς ωστόσο σημαντική πτώση στη θερμοκρασία.

Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή με βροχές και καταιγίδες στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Διαβάστε την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Γενικά χαρακτηριστικά – ΠροειδοποιήσειςΗ πρόγνωση για την Κυριακή (26-08-2018) προβλέπει λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και τα Δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι αναμένονται δυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μακεδονία, ΘράκηΚαιρός: Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη,



Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: Γενικά αίθριος. Στην Κρήτη πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Γενικά αίθριος
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑττικήΚαιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘεσσαλονίκηΚαιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου
26.8.18

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget