Ειδήσεις από την ΠΙΕΡΙΑ Ελλάδα και τον Κόσμο.




Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Homemade χωνάκια παγωτού που ξετρελαίνουν τα παιδιά!





Το παγωτό είναι το αγαπημένο επιδόρπιο και σνακ του καλοκαιριού. Είναι δροσερό και η απίθανη γεύση του μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Οι περισσότεροι από μας μάλιστα θέλουμε να το απολαμβάνουμε σε χωνάκι. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα στο σπίτι σας!


Υλικά:

2 και ¼ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλάκι μαγειρική σόδα

¾ κουταλάκι αλάτι

1 φλιτζάνι βούτυρο

1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 αυγά

2 κουταλάκια βανίλια

1 1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας

Παγωτό για σερβίρισμα



Εκτέλεση:

Ανάψτε το φούρνο στους 350 βαθμούς και περάστε με αντικολλητικό χαρτί 3 ταψιά. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.

Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε με μίξερ το βούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και στο τέλος ρίξτε το μείγμα του αλευριού με τις σταγόνες σοκολάτας.

Χρησιμοποιήστε σαν μεζούρα το 1/3 φλιτζανιού και φτιάξτε 6 scoop ζύμης για να τις βάλετε στα ταψιά. Πιέστε για να γίνουν 6 επίπεδοι κύκλοι. Ψήστε για 10 λεπτά, αφήστε να κρυώσουν για 1, κόψτε το αντικολλητικό στη μέση και καλύψτε τα ψημένα μπισκότα. Χρησιμοποιήστε μία σπάτουλα για να τα γυρίσετε και τυλίξτε τη ζύμη γύρω από ένα έτοιμο χωνάκι. Βάλτε τα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Αφαιρέστε τα έτοιμα χωνάκια και σερβίρετε αμέσως με παγωτό
4.6.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget