Ειδήσεις από την ΠΙΕΡΙΑ Ελλάδα και τον Κόσμο.




Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake News η φωτογραφία του ΠΑΜΕ με αστυνομικό να πατά διαδηλώτρια στο κεφάλι





Στη φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό να πατά με τη μπότα του στο κεφάλι μια διαδηλώτρια που βρίσκεται στο έδαφος και ανέβηκε στον λογαριασμό του ΠΑΜΕ στα social media αναφέρεται η ΝΔ.



Σύμφωνα με το παρατηρητήριο fake news της Νέας Δημοκρατίας, η φωτογραφία αυτή δεν είναι από τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στα Προπύλαια ανάμεσα σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και αστυνομικούς, όπως ανέφερε και το μήνυμα στο twitter του ΠΑΜΕ. Η φωτογραφία είναι μεν πραγματική αλλά έχει τραβηχτεί τον Μάιο του 2019 στο Βέλγιο.

«Fake «αποδείξεις» δήθεν αστυνομικής βίας» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης από το παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας. «Διάφοροι λογαριασμοί στα social media μεταξύ των οποίων και του ΠΑΜΕ, σήκωσαν ψευδή ανάρτηση με fake φωτογραφία στην προσπάθειά τους να χτίσουν το αφήγημα περί δήθεν «οργίου αστυνομικής βίας» σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, παρουσίασαν φωτογραφία τραβηγμένη τον Μάιο του 2019 στο Βέλγιο κατά την περίοδο της εξέγερσης των «κίτρινων γιλέκων», ως σημερινή από την Αθήνα. Η φωτογραφία δείχνει αστυνομικό να πατάει στο κεφάλι διαδηλωτή. Επισυνάπτεται η ψευδής ανάρτηση του ΠΑΜΕ με την fake φωτογραφία.

Στην πραγματικότητα η Αστυνομία χωρίς κανένα «όργιο αστυνομικής βίας» αλλά εφαρμόζοντας τους νόμους που ισχύουν για όλους τους πολίτες, χρησιμοποίησε μέτρα και μεθόδους διάλυσης συγκεντρώσεων με κλιμάκωση και τελευταία αλλά αναγκαία τη ρίψη χημικών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση έχει επισυναφθεί κι ένα screenshot από το λογαριασμό του ΠΑΜΕ (σ.σ. η ανάρτηση δεν υπάρχει στο λογαριασμό).


ENICOS

17.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget