Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ότο Ρεχάγκελ: Στην Αθήνα 20 χρόνια μετά το έπος του 2004 - Μίλησε ελληνικά κι έψαλε τον εθνικό ύμνο


Intime


Ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε εντυπωσιασμένος που -20 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004- τα νέα παιδιά ενθουσιάζονται με αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, 20 χρόνια μετά το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του Euro 2004, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα θυμάται από τη μεγάλη επιτυχία.

Ο Γερμανός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στη χώρα μας, με αφορμή τη βράβευσή του από γνωστό κολέγιο και μίλησε στα ελληνικά, ενώ έψαλε κι έναν στίχο από τον εθνικό μας ύμνο!


«Έρχομαι πάντα ευχάριστα στην Ελλάδα, αλλά και πάντα με εντυπωσιάζει μετά από τόσα χρόνια ακόμα και τα νέα παιδιά ενδιαφέρονται για εκείνη την επιτυχία και θέλουν να μας δουν», ανέφερε αρχικά ο Ότο Ρεχάγκελ.

Για τις αναμνήσεις που επιστρέφουν κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα: «Υπάρχει πάντα σε μας, όχι μόνο όταν συναντιώμαστε με τα παιδιά, γιατί είχαμε μια σημαντική επιτυχία και πάντα σκεφτόμαστε γι' αυτή την επιτυχία».

Για το τι θυμάται μετά από 20 χρόνια: «Οι προϋποθέσεις ήταν οι εξής: μέχρι εκείνο τον καιρό, η Ελλάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη δεν υπήρχε. Και αυτό που έγινε δεν αιφνιδίασε μόνο τους Έλληνες εδώ στην Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη αιφνιδίασε η επιτυχία μας.

Αυτό όλο ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον νεαρό Ρονάλντο με όλα τα αστέρια της Πορτογαλίας, της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς του ποδοσφαίρου».

Σε ερώτηση για το αν θυμάται ακόμα τον εθνικό ύμνο, ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε έναν στίχο στα ελληνικά. Και είπε και κάτι ακόμα στα ελληνικά: «Όταν εγώ έχω το απόλυτο κοντρόλ, αισθάνομαι σίγουρος».

newsbomb.gr


29.1.24

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget