Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας ''Οι Σταυραετοί'' έκοψαν την πίτα τους




 Ο σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «Οι Σταυραετοί», το απόγευμα της Κυριακής 28/01, έκοψε πίτα στην πολιτιστική του στέγη,στην Κατερίνη!
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τη μεγάλη συμμετοχή τους, σε όλα τα δρώμενα των «Σταυραετών», καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, για τη διαχρονική τους στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,οι εκπρόσωποι της υφυπουργού Άννας Μάνης, και του βουλευτή Σ. Κουλκουδίνα,ο Βουλευτής της Ν.Δ του Νομού Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος,η αντιπεριφερειάρχης Σ. Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Χ. Μπρουσκέλης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Καλαμάτας, η αναπληρώτρια δημάρχου Έλίνα Διαμαντοπούλου, 


οι αντιδήμαρχοι Κατερίνης, Ανέστης Μυστρίδης και Θωμάς Αναστασιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης, η Περιφερειαριακή Σύμβουλος,Χρυσαυγή Δριστά. ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Η. Χατζηχριστοδούλου, οι πρώην βουλευτές του Νομού Σάββας Χιονίδης και Μαρία Μίχου,ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Ευστράτιος Κυριακίδης, και ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Κουτρούπας.

Τυχερή της εκδήλωσης η Μαρία Μίχου η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας!





29.1.24

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget